Raptor 90 YFM90R 2009 2010 2011 2012 tuning CDI ontsteking

 • Model: Raptor 90 09-12 performance CDI
 • Verzendgewicht: 0.5kg
 • Gefabriceerd door: Carmo
€204,49 Inc BTW
€169,00 Ex BTW
 Uitverkocht 

Dit is een vernieuwde CDI Box voor de Yamaha Raptor 90. Deze unit heeft een verbeterde ontstekingscurve. Hierdoor levert de quad meer vermogen.

1 Jaar garantie.

Deze prestatie CDI voor een Yamaha Raptor 90 (09-12) biedt een toerenbegrenzer stijging van 500tpm ten opzichte van de standaard toerenbegrenzer.
De gebruiker kan eenvoudig met behulp van een schakelaar op de CDI unit de gewenste rijdersstand kiezen. Doormiddel van de combinatie van een verhoogde toerenbegrenzer en een verbeterde ontstekingsvervroeging is de verhoging van het koppel en het vermogen duidelijk merkbaar.
Deze CDI unit is een directe plug&play vervanger. U kunt deze CDI unit dus gewoon verwisselen met de standaard CDI unit zonder verder aanpassingen te hoeven doen.
De CDI unit is geschikt voor standard quadjes maar ook voor aangepaste quads (denk aan een andere uitlaad en/of luchtfilter bijvoorbeeld).

De 10 mogelijke settings van deze performance CDI unit:
(Dit is een plaatje van de stikker welke op de achterkant van de CDI unit is geplakt)


Team-Carmo

Garrantie voorwaarden.


Digitale onstekingssystemen.


De garantie op onze digitale onstekingssystemen is 3 jaar.
Deze garantie geldt voor productiefouten, kwaliteitsproblemen en interne problemen.
De digitale onstekingssystemen van Carmo zijn beschermd tegen o.a. overspanning, defecte bobines en kortsluiting door ompoling van de accu.
Deze bescherming houdt in dat de Carmo Digitale Ontsteking niet direct kapot zal gaan wanneer er een fout optreedt in de motorfiets.
Echter kan het langdurig gebruik van een motorfiets met defecte onderdelen de Carmo Digitale Ontsteking wel gaan aantasten.
Dit betekend dat na verloop van tijd, zonder oplossing van het oorspronkelijke probleem, ook de Carmo Digitale Ontsteking kapot kan gaan.
Mocht uit onderzoek blijken dat uw Carmo Digitale Ontsteking door invloeden van buitenaf defect is geraakt dan vervalt het recht op volledige garantie.
Mocht deze situatie zich voordoen dan zullen wij proberen de ontsteking te repareren om de kosten zo laag mogelijk te houden.
Indien reparatie niet meer mogelijk blijkt te zijn dan zal er een nieuw artikel worden aangeboden tegen een gereduceerd tarief.
In alle gevallen doen we ons uiterste best om tot een passende oplossing te komen.
Het testen van uw originele ontstekingsmodule is altijd gratis bij aanschaf van een van onze vervangende systemen.
Tijdens de test is het voor ons vaak mogelijk om te achterhalen waarom de originele module kapot is gegaan.
Zo weet u zeker dat uw originele ontstekingsmodule ook echt aan vervanging toe is, en kunnen eventuele andere problemen in de motorfiets verholpen worden.

Accu's

De garantie op de meeste accu's is 24 maanden.
Deze garantie geldt voor fabrieksfouten, zoals een defecte cel in de accu of als de accu "instort" tijdens het starten. Om teleurstellingen te voorkomen vermelden wij een garantietermijn van 6 maanden omdat fabrieksfouten vrijwel altijd binnen 6 maanden naar bovenkomen.
Als een accu buiten de 6 maanden defect raakt dan komt dit vrijwel altijd door een gebruikersfout of gevolgschade, dit valt helaas niet onder garantie. Als je een accu te diep ontlaadt dan gaat hij vrijwel altijd stuk.
Mocht de accu stuk gaan buiten de 6 maanden dan willen we altijd de accu zien en testen.
Een accu testen mits niet defect kost €7,50.
In alle gevallen zullen we de garantie proberen te claimen bij de fabrikant maar dit lukt alleen als het gaat om een fabrieksfout in de accu.
Bij 95% van de garantieaanvragen buiten de eerste 6 maanden zal het defect niet onder garantie vallen.
Dit vinden we uiteraard niet leuk maar we kunnen hier niks aan veranderen, behalve onze klanten zo goed mogelijk voorlichten. De garantievoorwaarden zijn bij alle acculeveranciers en fabrikanten vrijwel hetzelfde.

Team Carmo.

Er zijn op het moment geen vragen over dit product

Stel een vraag over Raptor 90 YFM90R 2009 2010 2011 2012 tuning CDI ontsteking


Klanten die dit artikel kochten hebben ook onderstaande artikelen gekocht..

Waarom Carmo?

  Tot 3 jaar garantie

  Vaste reparatie prijzen

  Oorzaak van defect

  Veel producten op voorraad

  Reparatie in 3 dagen